ΕΛΛΑΔΑ

«Τουρισμός για Όλους»: «Αγνοούνται» τα αποτελέσματα για τα 76.000 voucher μια εβδομάδα μετά την κλήρωση

του Νίκου Τσακμάκη - Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2022, 14:00 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2022, 14:53
«Τουρισμός για Όλους»: «Αγνοούνται» τα αποτελέσματα για τα 76.000 voucher μια εβδομάδα μετά την κλήρωση
Facebook Twitter Whatsapp

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Στο «περίμενε» είναι οι δικαιούχοι για τα 76.000 voucher του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», μετά την κλήρωση της περασμένης Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου.

Ενώ υπήρχε η πληροφόρηση ότι τα αποτελέσματα θα «ανέβαιναν» στο vouchers.gov.gr/tourism4all., την Τρίτη ή Τετάρτη το αργότερο, σε νέα επικοινωνία μας ενημέρωσαν, ότι «θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή ακόμη οι δικαιούχοι».

Να σημειώσουμε, ότι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θα υπάρξει και νέα κλήρωση για τα υπόλοιπα 124.000 voucher το επόμενο διάστημα.
 
Στην κλήρωση συμμετείχαν όσοι πολίτες είχαν υποβάλλει έγκυρη αίτηση συμμετοχής τον περασμένο Ιούλιο, και δεν είχαν κληρωθεί.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2022» προσφέρει επιδότηση διαμονής ύψους 150 ευρώ (200 ευρώ για ΑΜΕΑ) μέσω ψηφιακής κάρτας.

Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε κάθε ξενοδοχείο και κατάλυμα της χώρας μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, καλύπτοντας το σύνολο της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.

Οι νέοι δικαιούχοι θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.

Τι προβλέπεται:

  1. Αυξημένη επιδότηση 150 Ευρώ ανά δικαιούχο (από 120€)
  2. Υψηλότερη επιδότηση 200 ευρώ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%,
    ανέπαφη πληρωμή και εξαργύρωση του e-voucher σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς
  3. Αμεση αποζημίωση των παρόχων
  4. Εξαργύρωση του e-voucher εφάπαξ ή σε δόσεις μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr