current views are: 10

9 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση17:52

Το τελευταίο μήνυμα της 38χρονης συζύγου του γιατρού στον φονιά εραστή της

«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο» φαίνεται να έγραψε η 38χρονη Βουλγάρα στον 37χρονο ομοεθνή εραστή της

Δημοσίευση 17:52’

«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο» φαίνεται να έγραψε η 38χρονη Βουλγάρα στον 37χρονο ομοεθνή εραστή της

Το σχέδιο δράσης του σατανικού ζευγαριού Βουλγάρων το οποίο βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του 62χρονου γιατρού, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, έρχεται στο φως της δημοσιότητα μέσω μηνυμάτων που βρέθηκαν στο κινητό της 38χρονης συζύγου του.

«Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο» φαίνεται να έγραψε η 38χρονη Βουλγάρα στον 37χρονο ομοεθνή εραστή της σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Πρόκειται για το τελευταίο SMS που έστειλε η σύζυγός του γιατρού λίγη ώρα πριν την δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η 38χρονη φαίνεται να μην είχε προλάβει να σβήσει τα μηνύματα από το κινητό της ενώ σε κάποιο από τα μηνύματα προς τον εραστή της φέρεται να είπε σύζυγός της σχεδίαζε να μεταβεί στο ιατρείο του, μαζί με τον αδερφό της, για κάποιες τεχνικές εργασίες.

«Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνουν δουλειές στο ιατρείο του. Θα σε πάρω να φύγεις. Αν χρειαστεί όμως, όχι» έγραφε στο προτελευταίο μήνυμά της.


σχετικα αρθρα