ΕΛΛΑΔΑ

Αλαλούμ στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο – Στο σκοτάδι οι φοιτητές

Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου 2017, 20:01 / Ανανεώθηκε 21 Οκτωβρίου 2017, 00:07
Αλαλούμ στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο – Στο σκοτάδι οι φοιτητές
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Καθηγητές που επιχείρησαν να εκφράσουν αμφιβολίες σχετικά με την ετοιμότητα της διοίκησης του Ιδρύματος για την έναρξη της πρώτης συνάντησης υποβαθμίστηκαν από συντονιστές θεματικής ενότητας σε απλούς καθηγητές

Ασυνέπεια, καθυστερήσεις, ακόμα και μεθόδους τρομοκρατίας σε όσους εκφράζουν αμφιβολίες για την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο καταγγέλλουν φοιτητές και καθηγητές.

Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» που προσθέτει πως στο σκοτάδι βρίσκονται οι φοιτητές του ΕΑΠ, που ακόμα δε ξέρουν τους καθηγητές που θα έχουν  στις θεματικές ενότητες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, καθηγητές που επιχείρησαν να εκφράσουν αμφιβολίες σχετικά με την ετοιμότητα της διοίκησης του Ιδρύματος για την έναρξη της πρώτης συνάντησης υποβαθμίστηκαν από συντονιστές θεματικής ενότητας σε απλούς καθηγητές από τον πρόεδρο του ΕΑΠ.

Το ερχόμενο Σάββατο, πρόκειται να ξεκινήσουν οι συμβουλευτικές συναντήσεις, η πρώτη εκ των πέντε, κι ακόμα η τοποθέτηση του συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού προσωπικού (ΣΕΠ) βρίσκεται σε στάδιο ενστάσεων!

Ο πίνακας κατάταξης, γράφει η εφημερίδα, του ΣΕΠ βγήκε μόλις τη Δευτέρα και δίνεται ένα πενθήμερο στους καθηγητές για ενστάσεις.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr