current views are: 9

26 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση12:10

Νέα ανατροπή στη δολοφονία της εφοριακού – Πού στρέφονται οι υποψίες της οικογένειας

«Γιατί ο δράστης επέλεξε να τη δολοφονήσει στο νεκροταφείο, μπροστά από το μνήμα του αγαπημένου της φίλου; Ήταν συμβολικό;» είναι κάποια από τα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη.

Δημοσίευση 12:10’

«Γιατί ο δράστης επέλεξε να τη δολοφονήσει στο νεκροταφείο, μπροστά από το μνήμα του αγαπημένου της φίλου; Ήταν συμβολικό;» είναι κάποια από τα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη.

Νέα διάσταση στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη δίνει τώρα η οικογένειά της. Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας, η άτυχη εφοριακός δεν είχε κάνει ασφάλεια ζωής δυο ημέρες πριν τη δολοφονία της, ενώ αναφέρθηκε και στις υποψίες της οικογένειας γύρω από την ταυτότητα του δολοφόνου και το σημείο του εγκλήματος.

Μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο που «πάγωσε» το πανελλήνιο, η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 έθεσε τα ερωτήματα που βασανίζουν τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η δικηγόρος, η οικογένεια είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη σχετικά με τον τόπο του επέλεξε ο δολοφόνος να αφαιρέσει τη ζωή της Δώρας και προσπαθεί να βρει αν ήταν τυχαίο ή κρύβει κάποιο συμβολισμό.

«Γιατί ο δράστης επέλεξε να τη δολοφονήσει στο νεκροταφείο, μπροστά από το μνήμα του αγαπημένου της φίλου; Ήταν συμβολικό;» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις της κ. Παναγοπούλου, η οικογένεια προσκόμισε στην Αστυνομία κάποια σημαντικά στοιχεία που αφορούν ενδεχομένως στην ταυτότητα του δολοφόνου και μπορεί να «φωτίσουν» τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Εν τω μεταξύ, απαντώντας στις φήμες ότι η 32χρονη δύο ημέρες πριν δολοφονηθεί είχε κάνει ασφάλεια ζωής, η ίδια αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο, επισημαίνοντας πως η οικογένεια δεν γνωρίζει από πού διαδόθηκε αυτή η φήμη και προσθέτοντας ότι η Δώρα είχε ένα συμβόλαιο, το οποίο όμως είχε γίνει στο παρελθόν.


σχετικα αρθρα