current views are: 22

27 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση23:31

Πήγε να πάρει δάνειο και της είπαν ότι ήταν… στον Τειρεσία

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δημοσίευση 23:31’

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δάνειο για την επιχείρησή της πήγε να πάρει 42χρονη και διαπίστωσε ότι είχε μπει στον Τειρεσία, εξαιτίας δύο απλήρωτων συναλλαγματικών τις οποίες ουδέποτε υπέγραψε!

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, μόλις η 42χρονη διαπίστωσε τι είχε συμβεί, κατέθεσε μήνυση αλλά και αγωγή, διά του συνηγόρου της και η υπόθεση πήρε πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης, με το ποινικό μέρος αυτής να έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενα για πλαστογραφία και απάτη είναι δύο μέλη ανώνυμης εταιρείας στο όνομα των οποίων είχαν εκδοθεί οι συναλλαγματικές με αποδέκτη την 42χρονη.

Η ιστορία όμως ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013 όταν η 42χρονη θέλησε, προκειμένου να διευκολυνθεί, να πάρει δάνειο από την τράπεζα ώστε να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της. Πήγε λοιπόν στην τράπεζα μαζί με τον σύζυγό της και εκεί πληροφορήθηκε από αρμόδιο υπάλληλο ότι βρισκόταν στα αρχεία της Τειρεσίας Α.Ε.., καθώς δεν είχε πληρώσει δύο συναλλαγματικές 1000 και 1500 ευρώ αντίστοιχα, οι οποίες είχαν λήξει τον Μάρτιο του 2013.

Η 42χρονη «έπεσε» από τα σύννεφα καθώς ήταν πάντα εντάξει στις υποχρεώσεις τις και άμεσα μετέβη στην τράπεζα από την οποία είχαν εκδοθεί οι συναλλαγματικές όπου και ενημερώθηκε πως αυτές είχαν εκδοθεί από τα άτομα της Ανώνυμης Εταιρείας, με την οποία ουδέποτε είχε συνεργαστεί ή είχε την οποιαδήποτε σχέση ή συναλλαγή.

Η 42χρονη ισχυρίζεται πως πλαστογραφήθηκε η υπογραφή της στις δύο συναλλαγματικές και πως αν δεν είχε πάει για το δάνειο ίσως μέχρι σήμερα να μην είχε ιδέα για όλα αυτά.

Το ποινικό μέρος της υπόθεσης προσδιορίστηκε να εκδικαστεί στις 7 Νοεμβρίου 2017, ενώ η αγωγή που έχει καταθέσει η 42χρονη και με την οποία ζητά το συνολικό ποσό των 150.000 ευρώ για ηθική βλάβη, επρόκειτο να εξεταστεί στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά τελικά αναβλήθηκε για το Δεκέμβριο του 2018.

 


σχετικα αρθρα