ΕΛΛΑΔΑ

Αίτηση αποφυλάκισης με το… καλημέρα από Β. Σταμάτη, Α. Τσοχατζοπούλου

Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου 2017, 19:10 / Ανανεώθηκε 2 Νοεμβρίου 2017, 19:10
Αίτηση αποφυλάκισης με το… καλημέρα από Β. Σταμάτη, Α. Τσοχατζοπούλου
Facebook Twitter Whatsapp

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους, όπως ήταν αναμενόμενο υπέβαλαν αίτηση για την υφ’ όρον απόλυσή τους, υποστηρίζοντας πως πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για να αποφυλακιστούν με όρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αίτηση αποφυλάκισης με το… καλημέρα, κατέθεσαν η Βίκυ Σταμάτη και η κόρη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Αρετή Τσοχατζοπούλου, οι οποίες καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 8 ετών για τις μίζες των εξοπλιστικών.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους, όπως ήταν αναμενόμενο υπέβαλαν αίτηση για την υφ’ όρον απόλυσή τους, υποστηρίζοντας πως πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για να αποφυλακιστούν με όρους, σύμφωνα με την Καθημερινή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογη κίνηση πρόκειται να γίνει και από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος το πρωί πέρασε την πόρτα των φυλακών Χαλκίδας.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού προτίθενται να προχωρήσουν σε αίτηση για υφ' όρον απόλυση, αξιοποιώντας τις ευεργετικές διατάξεις που προβλέπονται στο νόμο Παρασκευόπουλο για υπέργηρους καταδίκους σε συνδυασμό μάλιστα με την επίκληση των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr