current views are: 6

3 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:50

Αλαλούμ με τους συλληφθέντες των επεισοδίων μεταξύ ΑΕΚ – Μίλαν

Πρόκειται για άτομα μεγάλης ηλικίας που όπως τα ίδια υποστηρίζουν ουδεμία σχέση έχουν με τα έκτροπα που έλαβαν χώρο στον ηλεκτρικό.

Δημοσίευση 14:50’

Πρόκειται για άτομα μεγάλης ηλικίας που όπως τα ίδια υποστηρίζουν ουδεμία σχέση έχουν με τα έκτροπα που έλαβαν χώρο στον ηλεκτρικό.

Ένα απίστευτο αλαλούμ έχει προκληθεί από το απόγευμα της Πέμπτης με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ με την Μίλαν στο ΌΑΚΑ.

Όπως έγραψε από χθες το newpost τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν 80 οπαδοί της Μίλαν αντί να επιβιβαστούν στα λεωφορεία που είχαν ναυλώσει και περίμεναν έξω από τα ξενοδοχεία τους, μπήκαν στον ηλεκτρικό και ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της ΑΕΚ. Στα βαγόνια επικράτησε ένταση ενώ ξέσπασαν επεισόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οπαδοί της ιταλικής ομάδας και να σημειωθούν ζημιές σε σταθμούς.

Από τα χθεσινά επεισόδια η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη πέντε ατόμων, ωστόσο κατά πληροφορίες οι συλληφθέντες δεν έχουν καμία σχέση με το συμβάν, καθώς πρόκειται για τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν χθες στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να τους παραχθούν οι Πρώτες βοήθειες. Μάλιστα πρόκειται για άτομα μεγάλης ηλικίας που όπως τα ίδια υποστηρίζουν ουδεμία σχέση έχουν με τα έκτροπα που έλαβαν χώρο στον ηλεκτρικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost η Ιταλίδα πρόξενος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία με τους τραυματίες και τις οικογένειές τους ενώ τους έχει δοθεί μια λίστα με δικηγόρους που μπορούν να διαχειριστούν την υπόθεσή τους.


σχετικα αρθρα