current views are: 7

9 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση13:44

ΕΔΕ για τη δασκάλα στον Άλιμο: Στον ήλιο χωρίς νερό και ξύλο από τους συμμαθητές η τιμωρία για τους άτακτους

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται από το Σύλλογο Γονέων, η καθηγήτρια της μουσικής πολύ συχνά έχανε την υπομονή της και αποκαλούσε τους μικρούς μαθητές «βλάκες» και «ηλίθιους».

Δημοσίευση 13:44’

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται από το Σύλλογο Γονέων, η καθηγήτρια της μουσικής πολύ συχνά έχανε την υπομονή της και αποκαλούσε τους μικρούς μαθητές «βλάκες» και «ηλίθιους».

Ένα περιστατικό που συνέβη πριν από δεκαπέντε μέρες σε δημοτικό σχολείο του Αλίμου έφερε στην επιφάνεια μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τις πολύ σοβαρές καταγγελίες των γονέων των μικρών μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου του Αλίμου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται από το Σύλλογο Γονέων, η καθηγήτρια της μουσικής πολύ συχνά έχανε την υπομονή της και αποκαλούσε τους μικρούς μαθητές «βλάκες» και «ηλίθιους»

Σε υπόμνημά του ο σύλλογος γονέων αναφέρεται, μάλιστα, σε επιστολή από 22-09-2017 μητέρας προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Δ’ Αθήνας και τον Διευθυντή του Σχολείου, όπου αναφέρεται σε τιμωρία που επέβαλε η δασκάλα στο γιο της να μείνει κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο, μην επιτρέποντάς του να πιει νερό.

Αποκορύφωμα, η εντολή που έδωσε στους μαθητές της τρίτης τάξης να «αρχίσουν στις φάπες» έναν συμμαθητή τους που έκανε φασαρία.

Όπως αποκαλύπτει στο Newpost ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η καθηγήτρια μουσικής του συγκεκριμένου σχολείου έχει καταγγελθεί πολλές φορές από τους γονείς για τη συμπεριφορά της.

«Είναι γεγονός ότι υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες προς τον διευθυντή του σχολείου, είναι επίσης γεγονός ότι πραγματοποιείται ΕΔΕ από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση» λέει στο Newpost ο πρόεδρος των δασκάλων, Θανάσης Κικινής.


σχετικα αρθρα