ΕΛΛΑΔΑ

Έσυραν μέσα σε τσουβάλι τη σορό του Νίκου Χατζηπαύλου - Οι καταθέσεις των γονιών και οι έρευνες

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου 2017, 19:59 / Ανανεώθηκε 27 Νοεμβρίου 2017, 21:12
Έσυραν μέσα σε τσουβάλι τη σορό του Νίκου Χατζηπαύλου - Οι καταθέσεις των γονιών και οι έρευνες
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Τι δηλώνουν κύκλοι της μητέρας του 21χρονου φοιτητή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέσα σε τσουβάλι μετέφεραν τη σορό του Νίκου Χατζηπαύλου στο σημείο που την εγκατέλειψαν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας του, όπως εκτιμούν στελέχη της ασφάλειας. Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο, να πέταξαν το άψυχο κορμί του από μεγάλο ύψος προκειμένου να μην  γίνουν αντιληπτοί από  περίοικους της περιοχής. Οι έρευνες του κλιμακίου της ασφάλειας στην Κάλυμνο εξελίσσονται εν΄ αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής εξέτασης  που θα πραγματοποιηθεί στη σορό του άτυχου φοιτητή , που βρήκε βίαιο θάνατο στην Κάλυμνο.

Σε μια ταυτόχρονη εξέλιξη, αργά το απόγευμα της Δεύτερας βρέθηκε ένα φούτερ, μια μπλούζα και ένα παπούτσι σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 21χρονου φοιτητή.

Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί ψάχνουν τον λόγο που ο άτυχος φοιτητής, αποφάσισε να κάνει μια διαδρομή από το λιμάνι του νησιού και συγκεκριμένα την περιοχή του Αγίου Νικολάου, με ποδήλατο, προς την περιοχή Λαγκά, που απέχει τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα, με δεδομένο ότι η περιοχή που εντοπίστηκε για τελευταία φορά ζωντανός, είναι κακόφημη και στέκι τοξικομανών. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα σχετικά με τα ρούχα που φορούσε, ενώ γρίφος για δυνατούς λύτες αποτελεί ποιοι και που τον κρατούσαν όσες ημέρες θεωρούνταν αγνοούμενος.

Αστυνομικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το Newpost, σημείωσαν πως «η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ως εκ τούτου άτομα του περιβάλλοντος του θύματος θα κληθούν στο τμήμα προκειμένου να καταθέσουν. Μεταξύ αυτών και οι γονείς του 21χρονου, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, θα το κάνουν εντός των ημερών». Άτομα του επαγγελματικού κύκλου της μητέρας του φοιτητή, ανέφεραν στο Newpost πως «η μητέρα του θύματος είναι μια αξιοπρεπής γυναίκα, έχει ξεσπάσει μπροστά σε άτομα που εμπιστεύεται».

Παράλληλα κάτοικοι του νησιού ζητούν επ' αφορμή του τραγικού γεγονότος της δολοφονίας του Νίκου Χατζηπαύλου, από τις αστυνομικές δυνάμεις να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις πάταξης των ναρκωτικών, καθώς η κατάσταση με τους εμπόρους και διακινητές «έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο».