current views are: 11

28 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση06:19

Ανατροπή: Ατύχημα ο θάνατος του Ν. Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο – Ο ιατροδικαστής στο Newpost

Έκανε αναρρίχηση σε βράχο και έχασε την ισορροπία του

Δημοσίευση 06:19’

Έκανε αναρρίχηση σε βράχο και έχασε την ισορροπία του

Το παιδί κάπου γλίστρησε και έπεσε, έχει κακώσεις, εσωτερικές, εξωτερικές, οι οποίες έφεραν τον θάνατο σε συνδυασμό με εξάντληση, σοκ μετά από αρκετό διάστημα από το ατύχημα“. Αυτή είναι η επίσημη αιτία θανάτου του άτυχου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, όπως δήλωσε στο Newpost.gr, ο ιατροδικαστής, Πάνος Κοτρέτσος, που εξέτασε τη σορό του και δίνει μια τελείως διαφορετική τροπή στην υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Όπως ανέφερε ο κ. Κοτρέτσος, “χθες βράδυ έγινε η νεκροτομή,δεν υπάρχουν ευρήματα που να δείχνουν οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, περιγράφεται μια εικόνα ατυχήματος” και προσθέτει “δεν ξέρουμε ακόμη πού κινούνταν και πώς έπεσε και δεύτερον η ανεύρεση ενός ανθρώπου ακινητοποιημένου και ανήμπορου, μπορεί να είναι μπρος στα μούτρα σου και να μην τον βλέπεις, το έχουμε ξαναζήσει, το ξέρουμε ότι συμβαίνει“.

Ουσιαστικά ο θάνατος Χατζηπαύλου οφείλεται σε ατύχημα όταν προσπάθησε να κάνει αναρρίχηση από βράχο, κάτι που είχε ξανακάνει σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν. Ο νεαρός, έχασε την ισορροπία του και έπεσε απο το βουνό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα. Παρέμεινε αβοήθητος για ώρες, χωρίς να μπορεί να κουνηθεί και κατέληξε. Η μπλούζα και το παπούτσι του που βρέθηκαν σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, είτε μεταφέρθηκαν από τη βροχή που είχε πέσει στο σημείο είτε απο ζώα. 
 


σχετικα αρθρα