current views are: 8

30 Νοεμβρίου 2017
Δημοσίευση20:50

Μόνο στο Newpost: Πυροκροτητές, παγιδευμένο βιβλίο και σημαίες του «Επαναστατικού μετώπου» στην κατοχή των Τούρκων

Ένας εκ των συλληφθέντων όταν αντιλήφθηκε την αστυνομική επιχείρηση, προσπάθησε να καταπιεί ένα USB

Δημοσίευση 20:50’

Ένας εκ των συλληφθέντων όταν αντιλήφθηκε την αστυνομική επιχείρηση, προσπάθησε να καταπιεί ένα USB

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με τα ευρήματα που εντόπισαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια – γιάφκες  που διέμεναν οι Τούρκοι σε Νέο Κόσμο και Καλλιθέα, αποκαλύπτει το Newpost.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν 3 πυροκροτητές, ένα βιβλίο με  μηχανισμό παγίδευσης συνδεδεμένο με ηλεκτρικό καλώδιο, ένα πιστόλι, 16 σφαίρες των 9 χιλιοστών, πλήθος διαβατηρίων και σημαίες με το σήμα του  «Επαναστατικού Μετώπου/Κόμμα λαϊκής απελευθέρωσης» της Τουρκίας. Ένας εκ των συλληφθέντων όταν αντιλήφθηκε την αστυνομική επιχείρηση, προσπάθησε να καταπιεί ένα USB, κάτι που δεν κατάφερε λόγω της άμεσης αντίληψης της πρόθεσής του από έναν αστυνομικό. Μάλιστα, κάποιοι από τους συλληφθέντες προσπάθησαν να πετάξουν και ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τα παράθυρα των διαμερισμάτων που διέμεναν.

Μάλιστα ο Μπίπερ Χασάν ή Σάμπρι, εμπλέκεται στην μεταφορά όπλων τον Ιούλιο του 2013 στη Χίο, είχε αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό μέτρο της εμφάνισης στο τμήμα και μάλιστα  σε αυτό των Εξαρχείων! Επίσης σε βάρος του Ντογκάν Μεχμέτ, υπήρχε «Ερυθρά Αγγελία» για συμμετοχή του σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Newpost οι κάτοικοι πολυκατοικίας στην οδό Μπαρμάνου στο Νέο Κόσμο, «πάγωσαν» όταν κατά την διάρκεια της εφόδου των αστυνομικών στο διαμέρισμα που διέμεναν 3 εκ των συλληφθέντων, άκουσαν ένα άτομο να φωνάζει, Αλλαχού Άκμπαρ, δηλαδή ο Θεός είναι μεγάλος, μια φράση που έχει συνδυαστεί με τρομοκρατικές ενέργειες ακραίων ισλαμιστών. Οι αστυνομικοί αναζητούν συνεργούς του και ρίχνουν το βάρος στην ανάσυρση δεδομένων από τα παλιάς τεχνολογίας κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν.


σχετικα αρθρα