current views are: 11

12 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση05:57

Βομβαρδισμένο τοπίο βενζινάδικο στην Ανάβυσσο μετά από έκρηξη

“Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Είκοσι λεπτά αργότερα θα άνοιγα το πρατήριο”, τόνισε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος.

Δημοσίευση 05:57’

“Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Είκοσι λεπτά αργότερα θα άνοιγα το πρατήριο”, τόνισε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 5.20 τα ξημερώματα στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ανάβυσσο, στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή 100, που διατηρεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου Μ. Κιούσης, που κατοικεί πάνω από την επιχείρηση, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την αστυνομία.

“Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Είκοσι λεπτά αργότερα θα άνοιγα το πρατήριο”, τόνισε ο κ. Κιούσης, ενώ όπως είπε, από την έκρηξη έσπασαν τζάμια σε απόσταση τριών οικοδομικών τετραγώνων και “έσπασαν αυτοκίνητα στα 150 μέτρα”. 

“Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι ανεξήγητο… Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, μόνο με την ιδιότητα ως προέδρου μού πάει αν έχω ενοχλήσει τίποτα λαμόγια του χώρου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο ο πρόεδρος της ΟΒΕ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε ο κ. Κιούσης, δεν έχει προσωπικές διαφορές με κανέναν, και δεν είχε δεχθεί απειλές το προηγούμενο διάστημα. 

Στο σημείο  έσπευσαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Στο βενζινάδικο βρίσκονται αυτή την ώρα άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και του Τμήματος Εκβιαστών.


σχετικα αρθρα