ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά και πορνεία στον Πειραιά - Εντοπίστηκαν και όπλα

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου 2017, 10:37 / Ανανεώθηκε 16 Δεκεμβρίου 2017, 10:37
Αποκλειστικό: Δεκάδες συλλήψεις για ναρκωτικά και πορνεία στον Πειραιά - Εντοπίστηκαν και όπλα
Facebook Twitter Whatsapp

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία κατέγραψαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πειραιά

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία κατέγραψαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πειραιά που κατάφεραν να εξαρθρώσουν κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και να συλλάβουν σε ταυτόχρονες έρευνες 22 μέλη της σπείρας.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, για Έλληνες και Αλβανούς ηλικίας έως 50 ετών που διακινούσαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης στις πιάτσες των τοξικομανών.

Πληροφορίες του Newpost, αναφέρουν πως τα μέλη της σπείρας, που συνελήφθησαν σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις των ανδρών ασφαλείας σε Πειραιά και Αθήνα, είχαν τεθεί υπό αστυνομική παρακολούθηση τους τελευταίους 8 μήνες

Πρόκειται για 18 άνδρες και 4 γυναίκες , οι οποίες φέρονται να εκδίδονταν κατόπιν εντολών των αρχηγικών μελών της οργάνωσης. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και όπλα που παρανόμως διατηρούσαν στην κατοχή τους.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Η επιχείρηση αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του επαγγελματικού τρόπου που λειτουργεί η  υποδιεύθυνση ασφαλείας Πειραιά και της εξαιρετικής επιχειρησιακής αρτιότητας που παρουσιάζουν τα στελέχη της.