current views are: 25

18 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση12:43

Οικογενειακή τραγωδία: Αστυνομικός σκότωσε σύζυγο, κόρη, πεθερά και αυτοκτόνησε

Στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων

Δημοσίευση 12:43’

Στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων

Σοκάρει η ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα στους Αγίους Αναργύρους, όπου ο αστυνομικός Χ.Ζ. αφού σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο την οικογένειά του, αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ευρυπίδου και Αγίας Παρασκευής στους Αγίους Αναργύρους, όπου ο 43χρονος αστυνομικός προτού βάλει τέλος στη ζωή του σκότωσε τη γυναίκα του, την 3,5 ετών κόρη του και την πεθερά του. Η πεθερά του διέμενε στο κάτω σπίτι, ενώ ο ίδιος με την οικογένειά του στον επάνω όροφο και όπως έγινε γνωστό ο 47χρονος δολοφόνησε τη σύζυγο και την πεθερά του στο κάτω σπίτι, ενώ την κόρη του στο επάνω.

Μάλιστα, ο 43χρονος ήταν εν ενεργεία φύλακας στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ενώ η σύζυγος και η πεθερά του ήταν γιατροί στο επάγγελμα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής που μετέβησαν στο σημείο αναζητούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας.

Σύμφωνα με έναν μάρτυρα, πάντως, το περιστατικό έγινε, πιθανότατα χθες το βράδυ, καθώς οι περίοικοι άκουσαν συμπλοκές και φωνές:

Ηρθαμε εδώ πέρα και ήταν μαζεμένος κόσμος. Κάποιος ξάδελφος της κοπέλας τους είδε ξαπλωμένους από το φεγγίτη. Σπάσαμε την πόρτα για να μπούμε μέσα. Είπαμε να μην πειράξουμε τίποτα. Χθες το βράδυ ακούσαμε μια συμπλοκή, φωνές. Μια ηλικιωμένη γυναίκα άκουσε και κάποιους πυροβολισμούς. Μπορεί όμως να ήταν κάτι άλλο”

 


σχετικα αρθρα