current views are: 8

18 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση14:01

Εξώδικό της BEAT στον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θ. Λυμπερόπουλου

Η εταιρεία κάνει λόγο για ανυπόστατες αναφορές που της προκαλούν περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη

Δημοσίευση 14:01’

Η εταιρεία κάνει λόγο για ανυπόστατες αναφορές που της προκαλούν περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ της Taxibeat με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και  πρόεδρο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) Θύμιο Λυμπερόπουλο με αφορμή  αυτή τη φορά το εξώδικό που απέστειλε η ΒΕΑΤ, ζητώντας «να σταματήσει τη διασπορά ψευδών, ανυπόστατων και υβριστικών ισχυρισμών για την εταιρεία».

Σύμφωνα με τη BEAT, o κ. Λυμπερόπουλος, με σειρά δηλώσεών του στον Τύπο και συστηματική αρθρογραφία έχει προχωρήσει σε χαρακτηρισμούς που πλήττουν βάναυσα το κύρος, την αξιοπιστία και τη φήμη της εταιρείας έναντι των πελατών, των συναλλασσομένων, των εργαζομένων και εν γένει του καταναλωτικού κοινού. Προκαλούν κατ’ αυτόν τον τρόπο περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη. 

Η εταιρεία κάνει λόγο για ανυπόστατες αναφορές που της προκαλούν περιουσιακή ζημία και ηθική βλάβη και συμπληρώνει ότι «η χρήση απαράδεκτου λεξιλογίου και εξαπόλυση χαρακτηρισμών και υπαινιγμών, αν και αστειότητες ως προς την ουσία τους, υπερέβησαν κάθε όριο ανοχής».

Ακόμη, ζητεί από τον κ. Λυμπερόπουλο να ανασκευάσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Εφόσον αυτό δε συμβεί, η εταιρία θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Η αλήθεια, όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί, αλλά σκοπίμως ή υπόπτως κάποιοι επιμένουν  να αγνοούν, είναι ότι η εταιρεία BEAT έχει νόμιμα συσταθεί το έτος 2011, δεν εδρεύει σε κανένα φορολογικό παράδεισο και δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε offshore εταιρεία, εδρεύουσα σε οποιονδήποτε φορολογικό παράδεισο ανά τον κόσμο, ούτε ως μέτοχος ούτε με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακόμη, συμπληρώνεται ότι έχει ελληνικό ΑΦΜ, έχει κλείσει έξι φορολογικές χρήσεις από τη σύστασή της μέχρι το 2016 και συμμορφώνεται πλήρως στη φορολογική νομοθεσία και διευκρινίζεται ότι «ουδεμία σχέση έχει με την εταιρία UBER, παρά τις προσπάθειες του κ. Λυμπερόπουλου να συνδέσει τις δύο εταιρείες».


σχετικα αρθρα