current views are: 26

22 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση12:11

Αυτός είναι ο «δράκος» των Αμπελοκήπων με αδυναμία στα… κολάν

Σοκάρει ο τρόπος της δράσης του στην ευρύτερη περιοχή.

Δημοσίευση 12:11’

Σοκάρει ο τρόπος της δράσης του στην ευρύτερη περιοχή.

Λίγες ημέρες μετά την σύλληψη και την προφυλακισή του ”δράκου” των Αμπελοκήπων, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 25χρονου.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, ο συλληφθείς ονομάζεται Στάμος Αναστάσιος – Θεοδόσιος του Ιωάννη και της Αικατερίνης και έχει γεννηθεί στις 22 Φεβρουαρίου του 1992 στην Αθήνα. 

Την ίδια στιγμή, από τις αρχές δόθηκε στη δημοσιότητα και βίντεο, όπου και εμφανίζεται ο τρόπος της εγκληματικής του δράσης. 

Ο 25χρονος προφυλακίστηκε χθες με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για τρεις περιπτώσεις βιασμού και τρεις απόπειρες. 

Νωρίτερα είχε βρεθεί ενώπιον του ανακριτή στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές, η αστυνομία είχε την εικόνα του 25χρονου από κάμερες καταστημάτων της περιοχής όπου δρούσε, βάζοντας ως «δόλωμα» νεαρή αστυνομικό.

Τον τελευταίο ενάμισι μήνα ο 25χρονος, παρακολουθούσε ασυνόδευτες γυναίκες τις οποίες ακολουθούσε κατά πόδας και όταν αισθανόταν πως δεν θα γινόταν αντιληπτός από πεζούς ή διερχόμενα οχήματα, τις αιφνιδίαζε και ασκώντας σωματική βία και απειλές για τη ζωή τους, τις ακινητοποιούσε και προέβαινε σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

 


σχετικα αρθρα