ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενοι ΣΕΚΑΠ: Προσβλέπουμε πλέον στη Δικαιοσύνη

Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου 2017, 17:15 / Ανανεώθηκε 27 Δεκεμβρίου 2017, 17:15
Εργαζόμενοι ΣΕΚΑΠ: Προσβλέπουμε πλέον στη Δικαιοσύνη
Facebook Twitter Whatsapp
Μετά την προετοιμασία για αναγκαστική πτώχευση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέση για τις εξελίξεις γύρω από την προωθούμενη πτώχευση της ΣΕΚΑΠ έπειτα από το πρόστιμο των 38 εκατ. ευρώ, πήραν οι εργαζόμενοι της καπνοβιομηχανίας.

Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν πως προσβλέπουν στη Δικαιοσύνη για τη δικαίωση της εταιρείας, καθώς όπως υποστηρίζουν είναι άδικο για τον λαό της Ξάνθης ένα πρόστιμο υπόθεσης του 2009 να υποσκάπτει το μέλλον της εταιρείας, την οικονομία και το μέλλον.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν με σθένος «την αδιάκοπη λειτουργία της στην ακριτική περιοχή της Θράκης και τη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών των καπνοπαραγωγών, αγροτών και εργαζομένων, όπως την οραματίστηκε ο ιδρυτής της. Αγωνιζόμαστε μαζί με το λαό της Θράκης και την τοπική κοινωνία για τη διατήρηση και ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής μας. Η ΣΕΚΑΠ όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε όλους».

«Βλέπουμε πλέον ότι έχουμε στο πλευρό μας όλη την τοπική κοινωνία και τους παράγοντες αυτής οι οποίοι αγωνίζονται για την εύρυθμη λειτουργία της. Η ανάπτυξη της εταιρείας μόνο καλό θα κάνει στην οικονομία, την κοινωνία, τους εργαζόμενους και δώσει ελπίδα σε μία τόσο κρίσιμη καμπή της ιστορικής πορείας της Ελλάδος» αναφέρουν.