ΕΛΛΑΔΑ

Η Anonymous Greece ξαναχτύπησαν: Μπαράζ επιθέσεων σε ιστοσελίδες της κυβέρνησης

Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου 2017, 21:07 / Ανανεώθηκε 30 Δεκεμβρίου 2017, 21:19
Η Anonymous Greece ξαναχτύπησαν: Μπαράζ επιθέσεων σε ιστοσελίδες της κυβέρνησης
Facebook Twitter Whatsapp

Το νεό μήνυμα των Anonymous Greece

Μαζικές επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες πραγματοποιήσαν σήμερα οι «Anonymoys Greece» κάνοντας το γνωστό αυτή τη φορά μέσω μηνύματος τους από την τη σελίδα cyberguerrilla.org.

«Σήμερα η κυβέρνηση της Ελλάδας δέχθηκε κυβερνοεπίθεση. Η σελίδα μας Anonymous Greece απαγορεύτηκε στο Facebook και γι’ αυτό αναρτάμε τις δράσεις μας στο cyberguerrilla.org».

Το μήνυμα των Anonymouys

«Επιστρέψαμε!..

Αγαπητοί Έλληνες πολίτες,

Μετά από καιρό που είχαμε να δράσουμε ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση, ενώσαμε ξανά τις δυνάμεις μας για ένα εγχείρημα. Το εγχείρημα ονομάζεται Unknown Project. Το εγχείρημα αυτό προορίζεται να επεκταθεί στην παγκόσμια κοινότητα των Anonymous. Γιατί χρειάζεται να επεκταθεί το εγχείρημα;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να επεκταθεί, το εγχείρημα αυτό δημιουργήθηκε εξ’ολοκλήρου από μια προσπάθεια για κάτι νέο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Θέλουμε να αρχίσουμε μια νέα επανάσταση και σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούμε την ιστορία και το πρωτόκολλο των όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό το εγχείρημα στοχεύει στην εκκίνηση μιας νέας επανάστασης, όπως προαναφέραμε, για τους Anonymous.

Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε».

Οι ιστοσελίδες που χάκαραν είναι της Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, του Υπουργείο Δικαιοσύνης, του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, του Ταμείου Νομικών, και της ΕΡΤ.