current views are: 7

31 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση19:58

Σύλληψη νεαρών για σορεία κλοπών – Είχαν «σηκώσει» 13 μηχανές

Σε βάρος των νεαρών σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας

Δημοσίευση 19:58’
χειροπεδες-συλληψη

Σε βάρος των νεαρών σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας

Όχι μία ούτε δυο ,αλλά 13 μηχανές είχαν κλέψει δυο νεαροί οι οποίοι συνελήφθησαν το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας.

Σε βάρος των δυο νεαρών ηλικίας 23 και 21 ετών σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και πλαστογραφία.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, δεκατρία 13 δίκυκλα (9 μοτοποδήλατα και 4 μοτοσικλέτες). Τα κλεμμένα δίκυκλα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι δράστες είχαν προκαλέσει φθορές σε αυτά.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο με παραποιημένο αριθμό πλαισίου και κινητήρα, καθώς και ένας κινητήρας, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται. Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 21χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης καθόσον αυτός αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενήργησε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


σχετικα αρθρα