current views are: 11

19 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση11:41

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τη Δ. Ζέμπερη: «Είχαν σβηστεί αρχεία από τον υπολογιστή της»

Τι λέει ένας μάρτυρας για την εφοριακό λίγες ώρες πριν την δολοφονία.

Δημοσίευση 11:41’

Τι λέει ένας μάρτυρας για την εφοριακό λίγες ώρες πριν την δολοφονία.

Σε νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο προχώρησε ο δικηγόρος του πάτερα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, καθώς δήλωσε ότι είχαν σβηστεί αρχεία από υποθέσεις που υπήρχαν στο γραφείο της, 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 άφησε, επίσης, ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται κι άλλα άτομα στη δολοφονία, ενώ αποκάλυψε πως κάποιες υποθέσεις της άτυχης εφοριακού έχουν διαγραφεί από τον υπολογιστή της στην Υπηρεσία, όπου εργαζόταν.

«Υπάρχει κάτι νέο, το οποίο το πληροφορήθηκε και ο πατέρας έπειτα από τις καταθέσεις και την απολογία του κατηγορουμένου. Κάποιες υποθέσεις έχουν σβηστεί από τον υπολογιστική της στη δουλειά, με αποτέλεσμα να είχε κρατήσει τα αρχεία της σε USB» αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Δώρας.

Ωστόσο, όπως διερωτήθηκε ο δικηγόρος: «Πως ήταν δυνατόν ο δολοφόνος να γνώριζε για τα στικάκια;», την στιγμή που ένας ακόμα μάρτυρας που είδε την κοπέλα στον ηλεκτρικό, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της, ομολογεί ότι ήταν ανήσυχη και κοίταζε συνεχώς πίσω της, σαν να την παρακολουθούσε κάποιος. 

 


σχετικα αρθρα