current views are: 7

29 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση12:45

Αδέλφια παρίσταναν τους αστυνομικούς και λήστευαν πολίτες στην Πανεπιστημιούπολη!

Στην κατοχή των ληστών βρέθηκαν ένας σουγιάς, ένα κατσαβίδι, 100 ευρώ, ένα πορτοφόλι και άλλα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει.

Δημοσίευση 12:45’

Στην κατοχή των ληστών βρέθηκαν ένας σουγιάς, ένα κατσαβίδι, 100 ευρώ, ένα πορτοφόλι και άλλα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει.

Τους αστυνομικούς της ασφάλειας παρίσταναν δυο άτομα, τα οποία μάλιστα είναι και αδέλφια, ηλικίας 34 και 36 ετών και κατάφεραν να ληστέψουν έξι ανυποψίαστους πολίτες, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Μάλιστα για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους, είχε συγκροτηθεί ειδική ομάδα αστυνομικών.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής οι δυο δράστες προεσέγγισαν έναν 20χρονο αλλοδαπό και προσπάθησαν να τον ληστέψουν, τις φωνές του άκουσαν οι αστυνομικοί που κινούνταν στο χώρο και άμεσα κινήθηκαν προς το μέρος τους. 

Οι ληστές ξεκίνησαν να τρέχουν αλλά οι άνδρες της ασφάλειας τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους συλλάβουν. 

Όπως προέκυψε οι δυο άνδρες μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους που αναζητείται, παριστάνοντας τους αστυνομικούς, είτε αποσπώντας την προσοχή τους μαχαιριού τους αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, καθώς και άλλα αντικείμενα. 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένας σουγιάς, ένα κατσαβίδι, 100 ευρώ, ένα πορτοφόλι και άλλα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει. Όπως προέκυψε ο 34χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές, ενώ ο 36χρονος για κλοπές, ναρκωτικά και παράνομα παίγνια.

 


σχετικα αρθρα