current views are: 10

3 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση08:30

Έκκληση από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου: Αφήστε ανοιχτό το μετρό στο Σύνταγμα

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος επεισοδίων», τονίζουν

Δημοσίευση 08:30’

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος επεισοδίων», τονίζουν

Έκκληση απευθύνει η οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία που θα γίνει αύριο Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος προς την αστυνομία να κρατήσει ανοιχτό τον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων ενώ το μετρό θα βοηθούσε τον κόσμο να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνει για την μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνουν κλειστοί όλοι οι σταθμοί του Μετρό που βρίσκονται κοντά στα κεντρικά σημεία διεξαγωγής του συλλαλητηρίου, δηλαδή οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια, από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου.

 «Αύριο μιλάει το Σύνταγμα, μιλάει ο ελληνικός λαός, που κατεβαίνει στο δρόμο εκτός κομμάτων», δήλωσε ο εκπρόσωπος των διοργανωτών Στέλιος Καλόγερος, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Απευθύνω έκκληση την Κυριακή να λειτουργήσει ο σταθμός του Συντάγματος, για να μπορέσει ο κόσμος να έρθει καλύτερα, να έρθουν με τις οικογένειές τους με τα παιδιά τους»

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος επεισοδίων», συμπλήρωσε.


σχετικα αρθρα