Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν υπολείμματα από γκαζάκια υγραερίου και λιωμένο πλαστικό στο σημείο των εκρήξεων.
Εμπρηστική επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τα ξημερώματα το Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το thestival.gr, οι δράστες της επίθεσης τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς στο πίσω μέρος του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, δίπλα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Κάτοικος της περιοχής, μάλιστα, δήλωσε ότι στις 3:37 άκουσε τέσσερις δυνατούς κρότους.
Από την έκρηξη των εκρηκτικών μηχανισμών προκλήθηκαν φθορές σε δύο μηχανήματα κλιματισμού και σε ένα παράθυρο.
Η φωτιά που προκλήθηκε από τις εκρήξεις περιορίστηκε στο εξωτερικό τμήμα του κτιρίου και έσβησε με την άφιξη της Πυροσβεστικής. Επί τόπου έφτασαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα της πυροσβεστικής.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν υπολείμματα από γκαζάκια υγραερίου και λιωμένο πλαστικό στο σημείο των εκρήξεων.
Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων από το Γ' Σώμα Στρατού.
Πηγή φωτό - βίντεο: thestival.gr
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Μητσοτάκης καρατόμησε τον Λιβανό: O υπουργός και η κυνική αντίδρασή του στην αναφορά του Πέτρου Δούκα για τις πυρκαγιές του 2007 (βίντεο)
- Δολοφονία Άλκη: Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, το διεθνές ένταλμα για τον 20χρονο Αλβανό και τα ναρκωτικά
- Κορωνοϊός: «Ρουκέτα» από Μαγιορκίνη - «Περιμένουμε μία ανησυχητική μετάλλαξη το 2022»
- Υποκρισία για τον Άλκη, τη Γεωργία και τα άλλα παιδιά
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr

