ΕΛΛΑΔΑ

Πήγαν να εντοπίσουν την ρευματοκλοπή και έφαγαν… ξύλο

Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου 2018, 03:01 / Ανανεώθηκε 7 Φεβρουαρίου 2018, 17:12
Πήγαν να εντοπίσουν την ρευματοκλοπή και έφαγαν… ξύλο
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp
Κορώνα – γράμματα παίζουν καθημερινά την ζωή τους οι υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ

Κορώνα – γράμματα παίζουν καθημερινά την ζωή τους οι υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ που επιχειρούν να κάνουν ελέγχους σε σπίτια για υποθέσεις ρευματοκλοπής.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη στην περιοχή του Ατσαλένιου όταν υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ πήγαν να εντοπίσουν μία ρευματοκλοπή και τελικά έφαγαν… ξύλο!

«Υπήρχε μία εντολή που δόθηκε στο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ για πιθανή ρευματοκλοπή σε σπίτι στο Ατσαλένιο. Οι υπάλληλοι πήγαν σήμερα στην περιοχή και διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχοντας κάνει μία πατέντα έκλεβε ρεύμα από άλλον μετρητή. Όταν ήρθαν αντιμέτωποι μαζί του εκείνος άρχισε να επιτίθεται στο συνεργείο βιαιοπραγώντας εναντίον του καθώς τον χτύπησε στο πρόσωπο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιάννης Βρέντζος.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΔΗΕ έφυγαν από το σημείο και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου στην αστυνομία, η οποία πλέον χειρίζεται την υπόθεση.

Πολλές οι επιθέσεις στα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ

Δεν είναι λίγες οι φορές που συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ έχουν πέσει θύματα ξυλοδαρμού σε όλη την Ελλάδα στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν κάποια παρανομία.

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλά περιστατικά σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, πρόσφατα είχαμε και ένα συμβάν όταν ένας άνθρωπος πυροβόλησε εργαζόμενο της ΔΕΔΔΗΕ επειδή του έκανε έλεγχο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο», επεσήμανε ο κ. Βρέντζος ενώ παράλληλα τόνισε πως οι άνθρωποι που προχωρούν σε τέτοιου είδους ενέργειες είναι εκείνοι που έχουν παρανομήσει.

«Συνήθως οι άνθρωποι που έχουν γονατίσει από τα χρέη και δεν μπορούν ν’ ανταπεξέλθουν στις οφειλές τους δεν βιαιοπραγούν. Αντίθετα, προσπαθούν – με την βοήθειά μας – να βρουν μία λύση ώστε να μπορούν ν’ ανασάνουν και να ρυθμίσουν τα χρέη τους. Εκείνοι οι οποίοι προβαίνουν σε χειροδικίες, απειλές κτλ είναι αυτοί που έχουν παρανομήσει», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Βρέντζος.