current views are: 15

12 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση05:49

Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο της Μ. Μητσοτάκη – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ

Οργή του προέδρου της ΝΔ: «Στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου»

Δημοσίευση 05:49’

Οργή του προέδρου της ΝΔ: «Στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου»

Εμπρηστικό μηχανισμό με δυο γκαζάκια έβαλαν τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες στα γραφεία της επιχείρησης ” Zeus & Διόνε” της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στην οδό Τάκη 6, στην περιοχή του Ψυρρή, στο κέντρο της Αθήνας. Άνδρες της Ασφάλειας διερευνούν οπτικό υλικό από τέσσερις κάμερες που υπάρχουν περιμετρικά των γραφείων, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ενδέχεται οι κάμερες να “έπιασαν” την πινακίδα κυκλοφορίας. Οργισμένη ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος έκανε λόγο για «στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου», το οποίο, σε ανακοίνωσή του, καταδίκασε την επίθεση.

Η έκρηξη έγινε στις 3 παρά 20 τα ξημερώματα, ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης.

Δεν χρειάστηκε να παρέμβουν οι πυροσβέστες που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη της επίθεσης

Με μια λιτή ανακοίνωση καταδίκασε το Μαξίμου την επίθεση στην επιχείρηση της Μ. Μητσοτάκη: “Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη“.

Κ. Μητσοτάκης: Στόχος να πλήξουν εμένα

Μέσω Twitter σχολίασε το περιστατικό ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτακής, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες “στα υπόγεια του Μαξίμου”:

“Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει“, έγραψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ορισμένη αντίδραση Γεωργιάδη

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter σχολίασε την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρωΔυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτόΚαταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: “Η κ. Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο με τρόπο χυδαίο, που εγώ έχω σοκαριστεί. Το έγκλημα αυτής της γυναίκας είναι ότι παντρεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν της έχουν βρει κάτι! Δεν νομίζω ότι γυναίκα πολιτικού έχει στοχοποιηθεί στον βαθμό που έχει στοχοποιηθεί η συγκεκριμένη. Μια νέα γυναίκα που προσπαθεί να στήσει μια νέα επιχείρηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την φορολογία, αλλά και το παρακράτος. Το λογικό επόμενο είναι να έχει φύλαξη από δω και πέρα“.


σχετικα αρθρα