current views are: 10

27 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση12:47

Συγκλονίζει η ιατροδικαστική έκθεση για το βρέφος στην Πετρούπολη: Το έπνιξαν με τον ομφάλιο λώρο!

Ο θάνατος του βρέφους επήλθε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δημοσίευση 12:47’

Ο θάνατος του βρέφους επήλθε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Απίστευτη ωμότητα και αγριότητα δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για το βρέφος στην Πετρούπολη, το οποίο βρέθηκε χθες Δευτέρα σε κάδο απορριμμάτων από αλλοδαπό ρακοσυλλέκτη, καθώς όπως αποδεικνύεται το πρόσωπο που το έκανε το στραγγάλισε με τον ομφάλιο λώρο του!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του βρέφους επήλθε από τις 12 μέχρι τις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Την ίδια στιγμή, προχωρούν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη, με τις αρχές να αναζητούν κυριολεκτικά πληροφορίες… πόρτα πόρτα από τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν τη μητέρα του βρέφους, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο όποιος προχώρησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη να είχε και συνεργό. 

Παράλληλα, συγκλονίζει η μαρτυρία ενός περίοικου της Πετρούπολης για το νεκρό βρέφος, καθώς ο άνδρας αποκάλυψε ότι το μωράκι ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτες για να μην ακούγεται το κλάμα του!

Ο άνδρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε την στιγμή που ο ρακοσυλλέκτης βρήκε το μωρό: «Ήμουν έξω και είδα τον άνθρωπο στον κάδο, ήταν ξένος και συγκέντρωνε τα σκουπίδια. Σε κάποια στιγμή αρχίζει να φωνάζει «μωρό μωρό» και κάποια άλλα που δεν τα καταλάβαινα. Πάω εκεί κοντά και βλέπω ότι ήταν ένα μωρό στον κάδο. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κούκλα, όμως πήγα κοντά και είδα ότι δεν ήταν. Μάλιστα, το στοματάκι του ήταν φιμωμένο με χαρτοπετσέτα, προφανώς για να μην ακούγεται το κλάμα του».

Πραγματικά σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την κατάσταση του μωρού: «Ήταν πολύ μωρό, ημερών και το είχαν βάλει σε ένα σεντονάκι που ήταν ανοιχτό και αν το πήγαινες κοντά του θα διαπίστωνες ότι δεν ανέπνεε».

Ο ίδιος, πάντως, ανέφερε ότι λίγες ώρες μετά είδε στον ίδιο κάδο τρεις Ρομά να πλησιάζουν να κοιτάζουν και μετά να αποχωρούν, ενώ ανέφερε ότι «πρέπει να ανοίξουν στόματα, καθώς υπήρχε μια έγκυος εδώ στην περιοχή και τώρα δεν την βλέπουμε με μωρό».