current views are: 12

2 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση05:00

Αναρχικοί άνοιξαν τις μπάρες του Μετρό στο Αιγάλεω

Οι αντιεξουσιαστές ανενόχλητοι μοίρασαν στους επιβάτες κείμενα σχετικά με τις ελεύθερες μετακινήσεις στα ΜΜΜ.

Δημοσίευση 05:00’

Οι αντιεξουσιαστές ανενόχλητοι μοίρασαν στους επιβάτες κείμενα σχετικά με τις ελεύθερες μετακινήσεις στα ΜΜΜ.

Μια ακόμη «παρέμβαση» όπως οι ίδιοι την χαρακτηρίζουν, πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές οι οποίοι απέκλεισαν τα ακυρωτικά μηχανήματα των εισιτηρίων και κράτησαν ανοιχτές τις πύλες εισόδου στο σταθμό του Μετρό του Αιγάλεω.

Οι αντιεξουσιαστές ανενόχλητοι μοίρασαν στους επιβάτες κείμενα σχετικά με τις ελεύθερες μετακινήσεις στα ΜΜΜ.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και όπως οι ίδιοι γνωστοποίησαν μέσα απο ανάρτηση σε σελίδα αντιεξουσιαστικών ιδεών, «Το Σάββατο 24/2/2018, στο πλαίσιο συντονισμένων παρεμβάσεων για τις ελεύθερες μετακινήσεις στα Μ.Μ.Μ., πραγματοποιήθηκε στο Αιγάλεω παρέμβαση-μοίρασμα κειμένων σε γειτονιές της περιοχής και κεντρικούς εμπορικούς δρόμους (Μ. Μπότσαρη, Θηβών, Ιερά οδός, πλατεία Εσταυρωμένου), η οποία και κατέληξε στον τοπικό σταθμό μετρό. Η παρέμβαση στον σταθμό «Αιγάλεω» διήρκησε συνολικά μιάμιση ώρα με μοίρασμα κειμένων, πανό, τρικάκια, συνθήματα, ανάγνωση κειμένου στα ηχεία του σταθμού και μπλοκάρισμα της λειτουργίας των ακυρωτικών μηχανημάτων.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης πέρα από το κοινό κείμενο που μοιραζόταν και στις τρεις παρεμβάσεις μοιράστηκε και το κείμενο της κατάληψης Σινιάλο».