current views are: 11

16 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση08:26

Βόλος: Δοκίμασε τα αντανακλαστικά της ΕΛ.ΑΣ. λέγοντας ότι διέπραξε πέντε φόνους

Δεκαπέντε μήνες φυλάκιση σε 43χρονο για «φονική» φάρσα

Δημοσίευση 08:26’

Δεκαπέντε μήνες φυλάκιση σε 43χρονο για «φονική» φάρσα

Ήθελε να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά της Αστυνομίας, καθώς και την ανταπόκριση των Δικαστικών Αρχών, ένας 43χρονος Βολιώτης, αλλά τελικά τα ερωτήματά του απαντήθηκαν από τις Αρχές με μια καταδικαστική ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή.

Όλα ξεκίνησαν χθες λίγο μετά το μεσημέρι, όταν ένα e-mail με αποστολέα τον 43χρονο, έφθασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Εκεί φέρεται ότι έγραφε πως έχει διαπράξει πέντε δολοφονίες και πως δεν ήξερε τι να κάνει. Στο ερώτημα των αστυνομικών να δώσει την διεύθυνσή του, έδωσε την πραγματική και σε λίγο συλλαμβανόταν από τους αστυνομικούς που κατέφθασαν στο σπίτι του.

Έκπληκτα τα στελέχη της αστυνομίας άκουγαν τον συλληφθέντα να επαναλαμβάνει ότι δεν είχε διαπράξει τελικά τους φόνους, αλλά ότι τους καλλιεργούσε στο μυαλό του και ήθελε να διαπιστώσει πόση ετοιμότητα διαθέτει η Αστυνομία για τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε τον 43χρονο σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή, για την άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών, ενώ η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε να εξεταστεί από ψυχίατρο.


σχετικα αρθρα