current views are: 8

1 Απριλίου 2018
Δημοσίευση16:05

Οι «ατομικοί τρομοκράτες» πίσω από την επίθεση στο Πρωτοδικείο στη Ριανκούρ

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αντίδρασης για τις βαριές ποινές που επιβλήθηκαν στους Ν. Ρωμανός, Α. Ντάλιος, Γ. Μιχαηλίδης, Δ. Πολίτης και το μέλος της Σ.Π.Φ. Γ. Τσάκαλος

Δημοσίευση 16:05’

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αντίδρασης για τις βαριές ποινές που επιβλήθηκαν στους Ν. Ρωμανός, Α. Ντάλιος, Γ. Μιχαηλίδης, Δ. Πολίτης και το μέλος της Σ.Π.Φ. Γ. Τσάκαλος

Η οργάνωση «ατομικοί τρομοκράτες» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο διοικητικό εφετείο στην Λουίζης Ριανκούρ το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως σημειώνεται στο κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστότοπο αναρχικών ιδεών «Αυτό ήταν μια πρώτη κίνηση αλληλεγγύης στους συντρόφους μας οι οποίοι στις 26 Μαρτίου καταδικάστηκαν από το εφετείο που αφορούσε μια σειρά επιλογών του αναρχικού αγώνα (ληστείες, εμπρησμοί κλπ). Σε αυτό βρίσκονταν κατηγορούμενοι οι αναρχικοί Ν. Ρωμανός, Α. Ντάλιος, Γ. Μιχαηλίδης, Δ. Πολίτης και το μέλος της Σ.Π.Φ. Γ. Τσάκαλος».

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αντίδρασης για τις βαριές ποινές που επιβλήθηκαν στους παραπάνω κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες. Μάλιστα υπάρχει και κείμενο του Νίκου Ρωμανού στο οποίο αναφέρει πως, «Η αναρχία στην καρδιά μας θα συνεχίσει να καίει μέχρι να κάψει και τα τελευταία υπολείμματα αυτού του γερασμένου κόσμου που γεννάει όλη εκείνη την τεχνοκρατικά δημιουργημένη ασχήμια που καλύπτει κάθε εκατοστό αυτού του πλανήτη. Μέχρι εκείνη την όμορφη μέρα όπου ελεύθεροι και αιχμάλωτοι σύντροφοι θα έχουμε το χαμόγελο της ικανοποίησης για την δικαιοπραξία του αγώνα μας αποτυπωμένο σε κάθε μας χειρονομία, ο αγώνας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί κόντρα στους αρχιτέκτονες όλων των μικρών και μεγάλων πραξικοπημάτων πάνω στις ζωές μας».


σχετικα αρθρα