ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη 22χρονου για την επίθεση με μπογιές στη Γαλλική Πρεσβεία

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 23 Απριλίου 2018, 11:42 / Ανανεώθηκε 23 Απριλίου 2018, 11:11
Σύλληψη 22χρονου για την επίθεση με μπογιές στη Γαλλική Πρεσβεία
Facebook Twitter Whatsapp

Σύμφωνα με αναφορές, τα 15 μέλη του Ρουβίκωνα που έφτασαν στην πρεσβεία με μοτοσυκλέτες, δεν έγιναν αντιληπτά απο τους φρουρούς της πρεσβείας, ούτε απο τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε «απόσταση αναπνοής» απο το σημείο της επίθεσης, τη Βουλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 22χρονου άνδρα που είχε εντοπιστεί απο αστυνομικούς, λίγα λεπτά μετά την επίθεση με μπογιές στη γαλλική πρεσβεία, το απόγευμα της Κυριακής

Ο άνδρας είχε προσαχθεί μαζί με 19 ακόμη άτομα, κατά τη διάρκεια εισβολής του Ρουβίκωνα στις 22 Φεβρουαρίου στα γραφεία του ΣΕΒ στην οδό Ακαδημίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές, τα 15 μέλη του Ρουβίκωνα που έφτασαν στην πρεσβεία με μοτοσυκλέτες, δεν έγιναν αντιληπτά απο τους φρουρούς της πρεσβείας, ούτε απο τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε «απόσταση αναπνοής» απο το σημείο της επίθεσης, τη Βουλή.

Την ΕΛ.ΑΣ κινητοποίησε ένας πολίτης που αντιλήφθηκε το περιστατικό. Αξίζει τέλος να επισημανθεί, πως μετά τις πολεμικές επιχειρήσεις στη Συριά που συμμετείχαν οι Γαλλικές δυνάμεις, είχαν εντατικοποιηθεί οι πεζές περιπολίες στην Γαλλική πρεσβεία στη χώρα μας.