current views are: 16

27 Απριλίου 2018
Δημοσίευση05:17

Ανελέητος πόλεμος ναρκεμπόρων στα Εξάρχεια – Νεκρός με πέντε μαχαιριές 23χρονος

Το θύμα της άγριας δολοφονίας, ήταν γνώριμος των αρχών.

Δημοσίευση 05:17’

Το θύμα της άγριας δολοφονίας, ήταν γνώριμος των αρχών.

Δίχως τέλος ο πόλεμος των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά στο Άβατο των Εξαρχείων. Τελευταίο θύμα του μακάβριου καταλόγου, ένας 23χρονος τον οποίον μαχαίρωσαν πέντε φορές σε θώρακα και πόδια με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο δρόμο, στην οδό Θεμιστοκλέους 76.

Το θύμα της άγριας δολοφονίας, ήταν γνώριμος των αρχών. Είχε προσαχθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση το 2012 και το 2013, μετά από μικροεπεισόδια στα οποία είχε συμμετάσχει στα Εξάρχεια. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του ένα δίπλωμα οδήγησης και κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να βρουν την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η παρέα του 23χρονου Έλληνες και Αλβανοί βρισκόντουσαν σε καφετέρια στην πλατεία Εξαρχείων. Λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης, εμφανίστηκαν 6 κουκουλοφόροι, κάποιοι εκ των οποίων είχαν και όπλα στα χέρια,  κινήθηκαν προς το μέρος τους, αρχικά χτύπησαν όλα τα μέλη της παρέας, αλλά  στην συνέχεια εστίασαν στον 23χρονο. Εκείνος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τη ζωή του, ξεκίνησε να τρέχει με τους κουκουλοφόρους να τον καταδιώκουν. Μάλιστα αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν τον έναν από τους διώκτες του να λέει σε έναν άλλοι «πυροβόλησε τον να τελειώνουμε». 

Ο 23χρονος προσπάθησε να ξεφύγει δίχως αποτέλεσμα καθώς οι κουκουλοφόροι ήταν αποφασισμένοι να τον βγάλουν από τη μέση. Μετά το μαχαίρωμα, που σημειώθηκε στις 21:35 το βράδυ της Τετάρτης, ακολούθησε πανικός με τους περίοικους και τους θαμώνες καφετεριών να καλούν σε βοήθεια. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αξιωματικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής αναζητούν τους δράστες μέσω μαρτυριών και βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας.

 


σχετικα αρθρα