current views are: 10

9 Μαΐου 2018
Δημοσίευση07:42

Νέες προκλητικές δηλώσεις του «ψευδομουφτή» Ξάνθης κατά των Εβραίων

“Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη!”

Δημοσίευση 07:42’

“Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη!”

Παρά την 8μηνη καταδίκη του για την επίθεση κατά των Εβραίων, ο «ψευδομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, προκαλεί εκ νέου, συνεχίζοντας την αντισημιτική του συμπεριφορά.

Σε ομιλία του στο τέμενος Κενταύρου της Ξάνθης υποστήριξε: «Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη… Δείτε, και ο πατέρας μου αν σκότωνε βρέφη, εγώ και εκείνον θα κατηγορούσα».

Συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Και στο δεύτερο κομμάτι είχα κατηγορήσει τους Εβραίους. Οι Χρυσαυγίτες προσβάλλουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή και δε γίνεται τίποτα! Στους δρόμους βρίζουν τις μητέρες των πολιτικών, βουλευτών και δε γίνεται τίποτα! Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη! Δείτε, και ο πατέρας μου αν σκότωνε βρέφη, εγώ και εκείνον θα κατηγορούσα. Γίνεται να σκοτώσει κανείς ένα βρέφος, ένα ανυπεράσπιστο βρέφος; Αν έρχονταν, σκότωναν, έκλεβαν και έκαναν ανεπίτρεπτα πράγματα στα παιδιά μας δεν θα μιλήσουμε δηλαδή εμείς;».

Και συνέχισε: «Η θρησκεία μας λέει ότι ως Μουσουλμάνος αν μπορείς να διορθώσεις κάτι με το χέρι σου να το κάνεις, αν δε γίνεται με το χέρι σου τότε να το διορθώσεις με τη γλώσσα σου, αν δε γίνεται με τη γλώσσα σου τότε να τον μισήσεις μέσα από την καρδιά. Και εκείνο είναι το πιο αδύναμο σημείο της πίστης. Δηλαδή εμείς για το κέφι του κόσμου θα παραιτηθούμε και από την πίστη μας; Ποιος είναι ο σκοπός; Τώρα έρχομαι σε αυτό. Ο σκοπός είναι να με εκφοβίσουν, να εκφοβίσουν τον βουλευτή στον οποίον επιτίθενται μέσα στη βουλή, να εκφοβίσουν τον δήμαρχο στον οποίον επιτίθενται οι ρατσιστές, οι εφημερίδες μέσω διαδικτύου, να δημιουργήσουν μια κοινωνία που φοβάται, μια κοινωνία που θα λέει πάρε και τον πολιτισμό μου, και τη γλώσσα μου και τη θρησκεία μου και θα λέει εμείς συμμορφωνόμαστε με όλα».

Υπενθυμίζεται ότι ο «ψευδομουφτής» Ξάνθης είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση επειδή στις 3 Αυγούστου 2014, στο χωριό Γλαύκη του νομού Ξάνθης, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση βοήθειας για τους Παλαιστινίους στη Λωρίδα της Γάζας, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι: “είχε δίκιο ο Αδόλφος Χίτλερ «που έκανε σαπούνι» τους Εβραίους”!


σχετικα αρθρα