current views are: 9

11 Μαΐου 2018
Δημοσίευση11:56

Konitsa Mountain Hotel

Στη μαγευτική οροσειρά της Πίνδου με θέα τον ποταμό Αώο

Δημοσίευση 11:56’

Στη μαγευτική οροσειρά της Πίνδου με θέα τον ποταμό Αώο

Το «Konitsa Mountain Hotel» βρίσκεται στην κορυφή της Τραπεζίτσας στην Κόνιτσα, στην πόλη των Extreme Sports, δίπλα σε μία από τις σημαντικότερες περιοχές σε Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, αυτής του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου. Το «Konitsa Mountain Hotel» προσφέρει στον επισκέπτη μια μαγευτική θέα των ορεινών όγκων της Νεμέρτσικας και της Τύμφης (Γκαμήλας). Το όρος Τραπεζίτσα και η Τύμφη σχηματίζουν τη χαράδρα του Αώου, ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Γεωπάρκων της UNESCO, μνημείο παγκόσμιας γεωλογικής κληρονομιάς.

Φιλοξενία και εξυπηρέτηση

Όλα τα υψηλής αισθητικής Δωμάτια και οι Σουίτες του «Konitsa Mountain Hotel» διαθέτουν παραδοσιακή επίπλωση, ξύλινα πατώματα και ξυλόγλυπτα ταβάνια, ζωγραφισμένα με Χιονιαδίτικα Μοτίβα, δημιουργώντας ζεστές γωνιές για τη χαλάρωση και την ξεκούραση σας. Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, ενώ σε όλα τα δωμάτια ο επισκέπτης μπορεί να κάνει δωρεάν χρήση συνδρομητικής τηλεόρασης.Ο καλόγουστος χώρος της ρεσεψιόν σας υποδέχεται με το πιο ζεστό καλωσόρισμα. Oι επισκέπτες μας απολαμβάνουν πλούσιο παραδοσιακό Ηπειρώτικο πρωινό από τα χεράκια της κυρίας Ανθούλας.Στο ζεστό καθιστικό με θέα τον Ποταμό Αώο, δίπλα στο τζάκι, μπορείτε να χαλαρώσετε με τη συντροφιά ενός λογοτεχνικού βιβλίου ή παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια με την παρέα σας. 

Χαλάρωση και ευεξία

Το «Konitsa Mountain Hotel» παρέχει υπηρεσία δωματίου, δωρεάν Wi-Fi Internet στους κοινόχρηστους χώρους και ιδιωτικό χώρος στάθμευσης. Η Αίθουσα Γυμναστικής του ξενοδοχείου διαθέτει όργανα γυμναστικής, σάουνα, ατμόλουτρο, ενώ στο χώρο του Play-room βρίσκονται επαγγελματικό τραπέζι πινγκ-πονγκ και παραδοσιακό ξύλινο ποδοσφαιράκι. Παράλληλα, διατίθεται Συνεδριακό Κέντρο και Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων με όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

Παράδοση και πολυτέλεια

Αποτελεί γευστική απόλαυση να δοκιμάσετε το κρασί και το τσίπουρο, δικής μας παραγωγής, συνοδευμένα από τοπικά σπιτικά εδέσματα, όπως ηπειρώτικες πίτες. Τα σπιτικά γλυκά του κουταλιού θα έχουν ξεχωριστή θέση στο τραπέζι σας. 

Στην πόλη των extreme sports…

Η Κόνιτσα απέχει 60 χλμ. από το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της ευρύτερης περιοχής. Απέχει μόλις 3χλμ. από τη Χαράδρα του Αώου, 12 χλμ. από τα Ζαγοροχώρια και το Φαράγγι του Βίκου, 14 χλμ. από τα Πέτρινα Χωριά, μόλις 20 χλμ. από τα Μαστοροχώρια και 1 ώρα από το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.


σχετικα αρθρα