current views are: 7

14 Μαΐου 2018
Δημοσίευση06:52

«Συναγερμός» στην Ψέριμο – Η παρεξήγηση και… η κόκκινη σημαία

Ταλαιπωρία για δύο Ισπανούς και δύο Βέλγους… οπαδούς

Δημοσίευση 06:52’

Ταλαιπωρία για δύο Ισπανούς και δύο Βέλγους… οπαδούς

Συναγερμός σήμανε στην ακριτική Ψέριμο όταν κάτοικοι του νησιού, είδαν τέσσερις αλλοδαπούς που μόλις είχαν αποβιβαστεί στο λιμάνι του νησιού από ημερόπλοιο, να… φωτογραφίζονται με μια κόκκινη σημαία, που θεώρησαν πως είναι τούρκικη! Άμεσα ενημέρωσαν το λιμεναρχείο στην Κάλυμνο και σε διάστημα λίγων λεπτών, σκάφος του λιμενικού μετέβη στο νησί.

Κάτοικοι της Ψερίμου ενημέρωσαν τα στελέχη του λιμενικού και υπέδειξαν τα τέσσερα άτομα.Οι λιμενικοί προσέγγισαν τους τουρίστες από τους οποίους ζήτησαν τα έγγραφά τους και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για δύο Ισπανούς με καταγωγή από το Μαρόκο και δύο Βέλγους. Ακολούθησε έρευνα στα προσωπικά τους αντικείμενα και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως προέκυψε οι αλλοδαποί δεν είχαν κάποια τουρκική σημαία στην κατοχή τους, αλλά μια κόκκινη σημαία αθλητικού συλλόγου, την οποία ένας κάτοικος του νησιού μπέρδεψε με τη σημαία των γειτόνων. Μετά τον έλεγχο και την λύση της παρεξήγησης, το τουριστικό σκάφος συνέχισε το ταξίδι του για την Κάλυμνο και στη συνέχεια επέστρεψε στην Κω.
 


σχετικα αρθρα