ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στην Ιόνια Οδό στον κόμβο Αμφιλοχίας

Δημοσίευση 23 Μαΐου 2018, 16:06 / Ανανεώθηκε 23 Μαΐου 2018, 16:10
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη στην Ιόνια Οδό στον κόμβο Αμφιλοχίας
Facebook Twitter Whatsapp

Από τις 08:30 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Πέμπτη στην Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος.

Πιο αναλυτικά, από τις 08:30 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ, θα υπάρξει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου του κόμβου, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται προς Ιωάννινα και θέλουν να εξέλθουν στον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας, θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων, προκειμένου να εξέλθουν στον προηγούμενο ανισόπεδο κόμβο της Πρέβεζας-Αμβρακίας, ενώ θα κατευθύνονται προς Αμφιλοχία, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί θέλουν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αμφιλοχίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα ενημερώνονται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Άρτας, από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr