current views are: 5

20 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση06:32

Σαρακατσαναίοι: Ανεπιθύμητοι οι βουλευτές της κυβέρνησης στο αντάμωμά μας

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων, Γιώργος Μουτσιάνας χαρακτηρίζει τους βουλευτές της κυβέρνησης «ανεπιθύμητους και προδότες»

Δημοσίευση 06:32’

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων, Γιώργος Μουτσιάνας χαρακτηρίζει τους βουλευτές της κυβέρνησης «ανεπιθύμητους και προδότες»

«Ανεπιθύμητους» και «προδότες» χαρακτηρίζει τους βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων, Γιώργος Μουτσιάνας, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τη μετονομασία της πΓΔΜ σε «Βόρεια Μακεδονία» ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αναφέρει πως «Οι προδότες θα τιμωρηθούν. Εϊναι ανεπιθύμητοι. Δεν θα υποστείλουμε τον Φλάμπουρα.Ο Αγώνας για την Μακεδονία μας, συνεχίζεται. Η προδοσία δεν θα περάσει.
Επόμενο ραντεβού στα Περτουλιώτικα λιβάδια.
Η πατρίδα πάνω από όλα. Σε θέματα πατρίδας και μείζονα εθνικά θέματα η Σαρακατσάνικη παράδοση δεν ξέρει από μειοδοσίες και εθνικές υποχωρήσεις, είναι λαγαρή, σαν την ελληνική σημαία μας! Είναι λευκή σαν όνειρο, γαλάζια ωραία!»

Όπως λεέι «είναι ανεπιθύμητοι» στο 38ο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων που θα διεξαχθεί στο Περτούλι Τρικάλων το τριήμερο 22-24 Ιουνίου.

Το Πανελλήνιο Αντάμωμα είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση όλων των Σαρακατσαίων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


σχετικα αρθρα