current views are: 8

17 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση05:01

Νέα ένταση στη δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ξέσπασε και πάλι εναντίον του κατηγορουμένου και προσπάθησε να τον λιντσάρει.

Δημοσίευση 05:01’

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ξέσπασε και πάλι εναντίον του κατηγορουμένου και προσπάθησε να τον λιντσάρει.

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, καθώς είχε αναβληθεί την περασμένη Πέμπτη γιατί απουσίαζε για λόγους υγείας ο συνήγορος του 58χρονου κατηγορουμένου, Μ. Σοροπίδη.

Κατά τη μεταφορά του κατηγορούμενου στα δικαστήρια, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, ξέσπασε και πάλι εναντίον του και προσπάθησε να τον λιντσάρει, με τους αστυνομικούς να τον απομακρύνουν. “Αλήτη, αλήτη, θάνατος” φώναζε. “Υπάρχουν συνεργοί. Να τους κατονομάσει” επέμεινε ο πατέρας του θύματος. 

Στην τελευταία συνεδρίαση, την περασμένη Πέμπτη, οι συγγενείς της αδικοχαμένης Δώρας ξέσπασαν εναντίον του καθ’ ομολογία δολοφόνου της.

Συγκεκριμένα, κατά την προσαγωγή του κατηγορούμενου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι συγγενείς του θύματος, ξέσπασαν εναντίον του και προκλήθηκε ιδιαίτερη ένταση.

Μοναδικό αίτημα της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη είναι η τιμωρία του δράστη από τον οποίο όμως, περιμένουν να πει όλη την αλήθεια και να μην αφήσει καμία σκιά στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Διαβάστε επίσης:
►Διακοπή και ένταση στη δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη


σχετικα αρθρα