ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με 49χρονο που βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι - Κλινικά νεκρός

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2018, 09:43 / Ανανεώθηκε 3 Αυγούστου 2018, 09:43
Θρίλερ με 49χρονο που βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι - Κλινικά νεκρός
Facebook Twitter Whatsapp
Βρέθηκε τα ξημερώματα από διερχόμενο οδηγό πεσμένος στο δρόμο.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ένας 49χρονος, ο οποίος βρέθηκε τα ξημερώματα από διερχόμενο οδηγό πεσμένος στο δρόμο κοντά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 49χρονος είχε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο. Μετά από πολύωρη επέμβαση μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. Δυστυχώς σύμφωνα με το συγγενικό περιβάλλον του 49χρονου η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και θεωρείται κλινικά νεκρός.

Ατύχημα ή ληστεία;

Από την πρώτη έρευνα που έκανε η αστυνομία αρχικά αποκλείστηκε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια και το χτύπημα στο κεφάλι αποδίδεται σε πτώση του 49χρονου, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι συγγενείς όμως υποστηρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να προκληθεί ένα τόσο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από μια απλή πτώση, ενώ υπάρχουν και κάποια στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν, όπως γιατί δεν βρέθηκαν επάνω του χρήματα, καθώς επίσης και πότε σηκώθηκαν τα χρήματα που είχε στη τράπεζα.

Το τραγικό συμβάν έχει σοκάρει τόσο τους δικούς του ανθρώπους, όσο και τους φίλους και συναδέλφους του 49χρονου ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος σε υπηρεσία της Λαμίας.