current views are: 6

10 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση18:56

Το μυστήριο με την δολοφονία Λαγούδη συνεχίζεται – Τι «δείχνει» το κινητό της τηλέφωνο!

Άνδρες του FBI σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές βρήκαν ότι το κινητό της 44χρονης μητέρας έδινε σήμα στο Αιτωλικό

Δημοσίευση 18:56’

Άνδρες του FBI σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές βρήκαν ότι το κινητό της 44χρονης μητέρας έδινε σήμα στο Αιτωλικό

 Μια νέα εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη η οποία βρέθηκε δολοφονημένη πριν από 8 μήνες σε ερημική τοποθεσία, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου.

Αυτό που παραμένει μυστήριο, αφενός πώς έχασε τη ζωή της η 44χρονη καθώς και το πού βρίσκεται το κινητό τηλέφωνό της.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, όλο το καλοκαίρι ο Εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε συνεχώς καταθέσεις. Κι αυτό γιατί, υπάρχει ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο. Άνδρες του FBI σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές βρήκαν ότι το κινητό της 44χρονης μητέρας έδινε σήμα στο Αιτωλικό, σε συγκεκριμένο σπίτι, ακόμα και μετά το θάνατό της!

Το χρονικό της υπόθεσης

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη… Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.

Ένα σενάριο που όμως η οικογένεια της γυναίκας δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα, παλεύοντας με όσα μέσα διαθέτει, να αποδείξει ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία.Η οικογένειά της ψάχνει απαντήσεις και αναζητά δικαίωση για τη 44χρονη, η οποία, όπως υποστηρίζουν, δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει. 


σχετικα αρθρα