current views are: 9

17 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση07:55

Λαμία: Αυτό είναι το σπίτι της φρίκης όπου κρατούσαν όμηρο τη Γαλλίδα

Την κρατούσαν όμηρο σε δωμάτιο ένας 34χρονος άνδρας, με τον οποίο διατηρούσε σχέση πριν απο 3 χρόνια, και η νυν σύντροφός του.

Δημοσίευση 07:55’

Την κρατούσαν όμηρο σε δωμάτιο ένας 34χρονος άνδρας, με τον οποίο διατηρούσε σχέση πριν απο 3 χρόνια, και η νυν σύντροφός του.

Την απόλυτη φρίκη έζησε η 40χρονη Γαλλίδα στα χέρια ενός 34χρονου άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση πριν απο 3 χρόνια και της νυν συντρόφου του, οι οποίοι την κρατούσαν δεμένη χειροπόδαρα μέσα σε δωμάτιο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Λαμία, όπου διέμεναν.

Όπως έχει γράψει το newpost.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε απο τον πατέρα της άτυχης γυναίκας που δεν είχε επαφή μαζί της απο τις 12 Σεπτεμβρίου. Μετά απο ενημέρωση στην interpol στελέχη της ασφάλειας Λαμίας, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, μετέβησαν στο σημείο και απελευθέρωσαν την γυναίκα.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο που ο 34χρονος και η σύντροφός του κρατούσαν την γυναίκα, αντίκρισαν την 40χρονη δεμένη με μονωτική ταινία, ένα μαντήλι στο στόμα για να μην μπορεί να φωνάξει, ενώ της είχαν περάσει και ένα κολάρο απο το λαιμό.

Ο 34χρονος με καταγωγή απο την Κύπρο και η 40χρονη Γαλλίδα, διατηρούσαν σχέση στο παρελθόν αλλά είχαν διακόψει. Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν να επικοινωνούν εκ νέου μέσω Facebook και την έπεισε να τον επισκεφθεί στην Λαμία. Μόλις η γυναίκα έφτασε με το τραίνο στο Λιανοκλάδι, την παρέλαβε και στην συνέχει την κρατούσε παρά την θέλησή της στο δωμάτιο.

Ο 34χρονος δεν έχει αιτιολογήσει την ενέργεια του, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για αρπαγή. Σε βάρος της 24χρονης νυν συντρόφου του, ασκήθηκε δίωξη για παρασιώπηση εγκλημάτων, και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Στη 40χρονη Γαλλίδα μετά την απελευθέρωσή της δόθηκε ψυχολογική στήριξη και άμεσα αναμένεται να επιστρέψει στην χώρα της.


σχετικα αρθρα