ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή Ελλήνων εξωτερικού στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2018, 14:35 / Ανανεώθηκε 4 Οκτωβρίου 2018, 16:15
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή Ελλήνων εξωτερικού στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Εισήχθησαν 706 από τους 995 υποψήφιους.

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των τέκνων Ελλήνων του Εξωτερικού, των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό και των Ελλήνων αποφοίτων ξένων λυκείων του εξωτερικού.

Στη διαδικασία εισαγωγής, με την ανωτέρω ειδική κατηγορία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έλαβαν μέρος 995 συνολικά υποψήφιοι, από τους οποίους εισήχθησαν οι 706. Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους στον ιστότοπο του υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr .

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται ονομαστικά τα αποτελέσματα, καθώς και την αναλυτική βαθμολογία, εφόσον πληκτρολογήσουν τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες (επώνυμο – όνομα – πατρώνυμο - μητρώνυμο).

Οι εγγραφές των εισαγομένων στα Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ΑΣΠΑΙΤΕ και Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν από 03-10-2018 μέχρι και 12-10-2018.  Η προθεσμία εγγραφής στις Στρατιωτικές Σχολές και Αστυνομικές Σχολές θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές. Η παραπάνω προθεσμία εγγραφής είναι αποκλειστική και όποιος δεν εγγραφεί μέσα σε αυτή χάνει οριστικά το δικαίωμα εγγραφής στη σχολή επιτυχίας.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr