current views are: 9

28 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση12:14

Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Ελεύθερος με όρους και ο 55χρονος

Φέρεται να ανέφερε πως ένιωσε φόβο από την απειλή του μαχαιριού.

Δημοσίευση 12:14’

Φέρεται να ανέφερε πως ένιωσε φόβο από την απειλή του μαχαιριού.

Την ίδια μεταχείριση με αυτή του 73χρονου κοσμηματοπώλη της οδού Γλάδστωνος όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, επιφύλαξαν ανακριτής και εισαγγελέας και στον δεύτερο κατηγορούμενο της υπόθεσης, τον 55χρονο που εμφανίζεται επίσης σε βίντεο να χτυπά με κλωτσιές τον άτυχο άνδρα. 

Όπως μεταδίδει το lawandorder.gr, μετά την απολογία του, σήμερα, ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του 55χρονου, ο εντολέας του κατά την απολογία του εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό και τον θάνατο  ου 33χρονου.

Όπως φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του πρόθεση του ήταν να μη επιτεθεί το θύμα που κρατούσε μαχαίρι σε κάποιον άνθρωπο ή ακόμη και στον ίδιο.

Επίσης φέρεται να υποστήριξε πως ο ίδιος αφού αφόπλισε τον Ζακ Κωστόπουλο αμέσως απομακρύνθηκε από κοντά του.

Επιπλέον, φέρεται να ανέφερε πως ένιωσε φόβο από την απειλή του μαχαιριού και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 33χρονος, δηλώνοντας παράλληλα συγκλονισμένος από την κατάληξη ενός νέου ανθρώπου.

Τέλος φέρεται να είπε στην απολογία του ότι δεν ήθελε ούτε κατάφερε κανένα χτύπημα στο θύμα που να συνετέλεσε στο χαμό του.

Πηγή: lawandorder.gr
 


σχετικα αρθρα