ΕΛΛΑΔΑ

DNA του Ζακ στο μαχαίρι που βρέθηκε έξω στο κοσμηματοπωλείο

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2018, 11:41 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2018, 12:26
DNA του Ζακ στο μαχαίρι που βρέθηκε έξω στο κοσμηματοπωλείο
Facebook Twitter Whatsapp

Το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δείγματα DNA του Ζακ Κωστόπουλου εντοπίστηκαν στο μαχαίρι που είχε βρεθεί έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος 33χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων αναφέρει πως ο 33χρονος φέρεται να κρατούσε το μαχαίρι κατά τη διάρκεια της εισόδου του στο κοσμηματοπωλείο, παρόλο που δεν βρέθηκαν πάνω στο αιχμηρό αντικείμενο τα αποτυπώματά του.

Η αστυνομία αποδίδει τη μη εύρεση αποτυπωμάτων τόσο στο μικρό μέγεθος του μαχαιριού, όσο και στο γεγονός ότι το έπιασαν πολλά άτομα.  

Πλέον, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου.

Το μαχαίρι είχε βρεθεί στο κοσμηματοπωλείο κατά την έρευνα που ακολούθησε τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου και οδήγησαν στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κοσμηματοπώλης όσο και το δεύτερο πρόσωπο που έχει καταγραφεί στα βίντεο να χτυπάει τον Κωστόπουλο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά τις κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος τους.

Σημειώνεται ότι προ ημερών μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας του θύματος, η Άννυ Παπαρούσσου, είχε δηλώσει πως δεν βρέθηκε κανένα αποτύπωμα του ακτιβιστή στο κοσμηματοπωλείο, ενώ είχε επισημάνει πως «η βραδύτητα με την οποία έρχονται τα στοιχεία της υπόθεσης είναι περίεργη».