current views are: 7

18 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση07:30

«Ρουβίκωνας» για Φιλοσοφική: Δίπλα μας ήταν φοιτητές, απέναντι καθηγητές και μπράβοι

Η ανάρτηση ηγετικού στελέχους της αναρχικής ομάδας

Δημοσίευση 07:30’

Η ανάρτηση ηγετικού στελέχους της αναρχικής ομάδας

Τη δική του «ανάγνωση» στο θέατρο του παραλόγου που διαδραματίστηκε την Τετάρτη στη Φιλοσοφική Αθηνών κάνει ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» 

Αφού πρώτα μέλη της αναρχικής ομάδας – που διατηρεί… παράρτημα εντός του πανεπιστημίο – απομακρύνθηκαν από καθηγητές, στη συνέχεια έγινε επανακατάληψη του γραφείου 516.

«Με την κυρία Φουντοπούλου ήταν 15 καθηγητές και διοικητικοί και 3 μπράβοι από το Μενίδι. Με την συλλογικότητα μας περίπου 100 φοιτητές και διοικητικοί», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook το στέλεχος του «Ρουβίκωνα» και συνεχίζει κάνει λόγο για «ρουσφέτια» των πανεπιστημιακών:

«Αυτό για να ξέρουμε τους συσχετισμούς που υπήρξαν σήμερα(σ.σ.:χθες). Επί σειρά ετών η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ πηγαίνουν σε καθηγητές λίστα με φοιτητές των παρατάξεων τους για να τους περάσουν στα μαθήματα. Το ρουσφέτι καλά κρατεί. Αυτά (και πολλά άλλα) θα προσπαθήσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις να τα πολεμήσουμε. Την ανομία που έχουν επιβάλλει η νεολαία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στα πανεπιστήμια θα την ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ».

Υπενθυμίζουμε, ότι σήμερα Πέμπτη οι πρυτανικές αρχές προχώρησαν σε συμβολική αναστολή λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής.