ΕΛΛΑΔΑ

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης για διπλοθεσίτη εργαζόμενο: Όλα νόμιμα

Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου 2018, 10:02 / Ανανεώθηκε 31 Οκτωβρίου 2018, 10:02
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης για διπλοθεσίτη εργαζόμενο: Όλα νόμιμα
Facebook Twitter Whatsapp
«Απαράδεκτη και προσβλητική η καταγγελία του Ανδρέα Κουράκη»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Απαράδεκτη και προσβλητική» χαρακτηρίζει ο Ενωτικός Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης (ΕΣΕΔΘ) την καταγγελία του δημοτικού συμβούλου, Ανδρέα Κουράκη, περί διπλοθεσίτη εργαζόμενου στον κεντρικό δήμο, τονίζοντας σε σχετική ανακοίνωση πως ο συγκεκριμένος εργαζόμενος έκανε χρήση του δικαιώματος του για πολυθεσία, λόγω πολυτεκνίας.

Σύμφωνα με τον ΕΣΕΔΘ, ο πολύτεκνος εργαζόμενος, πατέρας έξι ανήλικων παιδιών, "τήρησε όλες τις νόμιμες υπηρεσίες και προσλήφθηκε καθόλα νόμιμα στη διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης αστικών απορριμμάτων, όντας ήδη υπάλληλος σε άλλη διεύθυνση του δήμου".

Μέσω της ίδιας ανακοίνωσης καλείται ο δημοτικός σύμβουλος κ.Κουράκης "να ανακαλέσει την καταγγελία του στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να ζητήσει συγγνώμη από τον συνάδελφο τον οποίο προσέβαλε με τους απαράδεκτους ισχυρισμούς του αλλά και τις θιγόμενες υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης τις οποίες εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε για παράβαση καθήκοντος".

Επίσης, τονίζεται πως ο ΕΣΕΔΘ θα σταθεί "δίπλα στο συνάδελφο σε οποιαδήποτε περαιτέρω ηθική και υλική αποζημίωση αιτηθεί για την συκοφαντική δυσφήμιση, την προσβολή της προσωπικότητάς του και την ηθική βλάβη που υπέστη".