ΕΛΛΑΔΑ

Μαυροειδάκος: Το πρόβλημα με τον Ρουβίκωνα ξεκινά από πολύ ψηλά

Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου 2018, 10:22 / Ανανεώθηκε 9 Νοεμβρίου 2018, 10:57
Μαυροειδάκος: Το πρόβλημα με τον Ρουβίκωνα ξεκινά από πολύ ψηλά
Facebook Twitter Whatsapp

«Η κατάσταση με αυτή την ομάδα έχει ξεφύγει».

Tην εκτίμηση ότι το πρόβλημα με τον Ρουβίκωνα ξεκινά από ψηλά, εκτίμησε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών κ. Στράτος Μαυροειδάκος.

«Αυτές οι καταστάσεις είναι τραγελαφικές. Οι συνάδελφοί μου δεν φταίνε σε τίποτα. Αυτό το πρόβλημα που είδαμε ξεκινάει από πολύ ψηλά» υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ο κ. Μαυροειδάκος, προσθέτοντας ότι «όταν αστυνομικοί βλέπουν να τους προσεγγίζουν 20 άτομα κουκουλοφόροι, το πρώτο πράγματα που θα σκεφτούν είναι η προστασία της προσωπικής τους ακεραιότητας».

«Η κατάσταση με αυτή την ομάδα έχει ξεφύγει. Οι συνάδελφοί μου δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Δεν ξέρουμε αν ήταν σε διαδεταγμένη υπηρεσία, ή έτυχε να περνούν από εκεί» είπε.

«Είναι πολυ σοβαρό αυτό το περιστατικό.   Είναι πολύ σοβαρό το περιστατικό. Η Ελληνική Αστυνομία ευτελίζεται από ανθρώπους που κάποιοι άλλοι τους έχουν αφήσει, και έχουν πάει σε όλα τα δημόσια κτίρια, σπάνε, χτυπάνε, και στο τέλος έφτασαν σε σημείο να ζητούν ταυτότητες από συναδέφλους μου. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.», συμπλήρωσε αγανακτισμένος ο Γενικός Γραμματές Ειδικών Φρουρών.

Διαβάστε επίσης:
►Θράσος από τον Ρουβίκωνα – Έκαναν «έλεγχο» σε αστυνομικούς (Βίντεο)