ΕΛΛΑΔΑ

Φυλάκιση καθαρίστριας: Στις 28 Νοεμβρίου εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της ποινής

Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου 2018, 12:29 / Ανανεώθηκε 24 Νοεμβρίου 2018, 20:17
Φυλάκιση καθαρίστριας: Στις 28 Νοεμβρίου εκδικάζεται η αίτηση αναστολής της ποινής
Facebook Twitter Whatsapp

Θα συζητηθεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στις 28 Νοεμβρίου προσδιορίστηκε να συζητηθεί, σύμφωνα με το Law&Order, μετά από παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που επιβλήθηκε στην 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο. Η γυναίκα έχει καταδικασθεί σε δεύτερο βαθμό σε 10ετή κάθειρξη, επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο του Δημοτικού Σχολείου (από Ε΄τάξη το έκανε ΣΤ΄ τάξη), προκειμένου να μπορεί να εργαστεί ως καθαρίστρια.

Η αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της ποινής θα συζητηθεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.

Ήδη, οι συνήγοροί της κατέθεσαν και αίτηση αναίρεσης της απόφασης του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ενώ η κυρία Δημητρίου έχει ζητήσει να τής διαβιβαστεί η επίμαχη απόφαση, προκειμένου να εξετάσει αν πρέπει να αναιρεθεί ή όχι και αν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών που την εξέδωσαν.

Εν τω μεταξύ, την ευκαιρία να συναντηθεί με την 53χρονη καθαρίστρια από το Βόλο που καταδικάσθηκε σε 10ετή κάθειρξη είχε πριν από λίγο ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου. Ο υπουργός Δικαιοσύνης πραγματοποιεί αυτή την ώρα επίσκεψη στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών και σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις κρατούμενες που συνάντησε και συνομίλησε μαζί τους ήταν και η 53χρονη.

ΠΗΓΗ: www.lawandorder.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr