ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ δασκάλων για την κυβέρνηση

Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου 2011, 12:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕ δασκάλων για την κυβέρνηση
Facebook Twitter Whatsapp
Διαχωρίζει πλήρως τη θέση της από την πολιτική της κυβέρνησης και η ΠΑΣΚΕ των δασκάλων (συνδικαλιστική παράταξη του ΠαΣοΚ).
Διαχωρίζει πλήρως τη θέση της από την πολιτική της κυβέρνησης και η ΠΑΣΚΕ των δασκάλων (συνδικαλιστική παράταξη του ΠαΣοΚ). Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη δηλώνεται ότι: «Δεν θα λάβουμε μέρος σε οποιαδήποτε κομματική διαδικασία που θα γίνει στο μέλλον», μέχρις ότου η πολιτική της κυβέρνησης αλλάξει προς όφελος των εργαζομένων και με βάση τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, το πανελλαδικό Συμβούλιο της ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ομόφωνα αποφάσισε τον πλήρη διαχωρισμό της παράταξης από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, η οποία «έχει οδηγήσει τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα της πατρίδας μας, μεταξύ των οποίων και οι εκπαιδευτικοί, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση».

Οι δάσκαλοι που πρόσκεινται στο ΠαΣοΚ δηλώνουν ότι «θα δώσουν και τώρα τον αγώνα, μέσα από τα συνδικάτα, για την ανατροπή της άδικης και αντιλαϊκής πολιτικής του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και των άλλων περικοπών».


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr