ΕΛΛΑΔΑ

Βανδαλισμοί στο δημαρχείο της Βέροιας

Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου 2011, 11:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βανδαλισμοί στο δημαρχείο της Βέροιας
Facebook Twitter Whatsapp
Καταστροφές σε διάφορα σημεία της Βέροιας προκάλεσαν τις τελευταίες ώρες άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου, βάνδαλοι τοποθέτησαν στο πάρκο της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων οικοδομικά σκουπίδια μέσα σε διαμορφωμένο χώρο πρασίνου, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά αποκαθήλωσαν την προτομή του αρχαιολόγου Μανόλη Ανδρόνικου και την πέταξαν στο έδαφος.
Καταστροφές σε διάφορα σημεία της Βέροιας προκάλεσαν τις τελευταίες ώρες άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου, βάνδαλοι τοποθέτησαν στο πάρκο της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων οικοδομικά σκουπίδια μέσα σε διαμορφωμένο χώρο πρασίνου, ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά αποκαθήλωσαν την προτομή του αρχαιολόγου Μανόλη Ανδρόνικου και την πέταξαν στο έδαφος. Κατά την αποχώρηση τους από το χώρο, οι άγνωστοι κατέστρεψαν το χριστουγεννιάτικο στολισμό του δήμου, ενώ στο δημαρχείο της πόλης βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές στον εορταστικό διάκοσμο και έσπασαν τα ξύλινα κουφώματα των γραφείων.  
   
«Όσο κι αν κάποιοι «συνδημότες» βρίσκουν ικανοποίηση στην οργανωμένη καταστροφή δημοτικής περιουσίας να ξέρουν ότι οι βαρβαρότητες τους δεν θα περάσουν ατιμώρητες», δήλωσε η δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr