4 Οκτωβρίου 2022
Δημοσίευση06:56

Αποκλειστικό Newpost: Αυτά εντόπισαν μέσα στο δωμάτιο 764 των φοιτητικών εστιών οι αστυνομικοί – Το αλεξίσφαιρο και το πιστόλι

Με κλεμμένη υπερπολυτελή Mercedes έκανε ληστείες η σπείρα της Πολυτεχνειούπολης!

Δημοσίευση 06:56’
29ic3j1664867537178

Με κλεμμένη υπερπολυτελή Mercedes έκανε ληστείες η σπείρα της Πολυτεχνειούπολης!

Φύλλο και φτερό έκαναν οι αστυνομικοί της ασφάλειας το «στρατηγείο» των κακοποιών μέσα στην φοιτητική εστία του Ζωγράφου, εντοπίζοντας μεταξύ άλλων φυσίγγια, όπλα, σιδερογροθιές και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Το ιδιότυπο στρατηγείο για την προετοιμασία των έκνομων ενεργειών της Αλβανικής μαφίας που λυμαίνονταν τους χώρους της Πολυτεχνειούπολης, είχε στηθεί στο δωμάτιο764. Εκεί κατά την διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, μια σιδερογροθιά – μαχαίρι, μια μπαλακλάβα, είκοσι φυσίγγια, ένα αεροβόλο πιστόλι καθώς και γεμιστήρα κενή περιεχομένου και το οποίο στο εσωτερικό του φέρει προσαρμοσμένη μία αμπούλα. Τα στελέχη της ασφάλειας κατέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα ευρήματα από το δωμάτιο 764 των φοιτητικών εστιών. Είναι δε χαρακτηριστικό πως συνέλεξαν ακόμη μικρά μπουκάλια με νερό, τρίφτες, χάρτινα ποτήρια, έως και μπουκάλια και κουτάκια μπύρας, αλλά και διαφημιστικά από ταχυγαφεία της περιοχής.

Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία για την δράση των μελών των συμμοριών της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου να έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τρία μέλη της συμμορίας που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ έκαναν ληστείες σε επιχειρήσεις, κυκλοφορώντας στους δρόμους της Αττικής με ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Τα ξημερώματα της 9ης Ιουλίου του 2022 τα τρία μέλη της συμμορίας εισήλθαν σε υπόγειο παρκινγκ στην οδό Αργυροκάστρου στου Παπάγου, έχοντας στην κατοχή τους πιστόλι και αφαίρεσαν ένα πολυτελές όχημα μάρκας Mercedes –Benz Amg Cla 45.

Το πρωί της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 09:05, μετέβησαν με το πολυτελές αυτοκίνητο σε εταιρία κοινοχρήστων στην οδό Σεβαστείας και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και αφού τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι ώμου που περιείχε μεταξύ άλλων, 70 ευρώ. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στις 09:12 μετέβησαν με την Mercedes έξω από κάβα ποτών στην οδό Μιχαήλ Καραολή στην Καισαριανή και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησαν τον 56χρονο υπάλληλο με καταγωγή από την Συρία και του αφαίρεσαν μεταξύ άλλων, ένα τσαντάκι με 445 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.


σχετικα αρθρα